Prinţul William, despre fiul său: George are o voce comparabilă cu răgetul unui leu

Prinţul William a spus că fiul său, prinţul George, are o voce deosebit de puternică, comparabilă cu "răgetul unui leu".

507 afișări
Imaginea articolului Prinţul William, despre fiul său: George are o voce comparabilă cu răgetul unui leu

Prinţul William, despre fiul său: George are o voce comparabilă cu răgetul unui leu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul William şi soţia sa, ducesa de Cambridge, au fost prezenţi, joi seară, la o gală de caritate, acesta fiind primul eveniment la care cuplul princiar britanic participă fără fiul lor. În acea seară, prinţul William le-a spus celor prezenţi la eveniment că fiul său are o voce foarte puternică, informează accesshollywood.com

"Aşa cum probabil ştiţi deja, Catherine şi eu am devenit de curând părinţii unui bebeluş care are o voce comparabilă cu răgetul unui leu", a declarat prinţul William, la gala de caritate organizată de fundaţia Tusk Trust, la Londra.

Prinţul William a mai spus că, la fel ca majoritatea tinerilor părinţi, el şi Catherine, care a purtat o spectaculoasă rochie argintie, erau puţin cam îngrijoraţi din cauza faptului că în acea seară l-au lăsat acasă pe fiul lor în vârstă de aproape două luni.

"Acesta este primul nostru eveniment la care ne prezentăm fără el, aşa că vă rugăm să ne scuzaţi dacă ne vedeţi că ne verificăm tot timpul, puţin nervoşi, telefoanele mobile, pentru a vedea dacă totul este în ordine acasă", a adăugat prinţul William.

Tusk Trust este o fundaţie de caritate britanică, înfiinţată în anul 1990, care militează pentru protejarea şi conservarea speciilor de animale sălbatice din Africa.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, pe 22 iulie, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici