Prinţul William, ducesa de Cambridge şi prinţul Harry, în vizită la expoziţia "Harry Potter" - FOTO

Prinţul William, soţia acestuia, Catherine, şi fratele lui, prinţul Harry, au participat la expoziţia "The Making of Harry Potter", vineri, eveniment care a avut loc în timpul ceremoniei de inaugurare oficială a studiourilor deţinute în Marea Britanie de Warner Bros.

399 afișări
Imaginea articolului Prinţul William, ducesa de Cambridge şi prinţul Harry, în vizită la expoziţia "Harry Potter" - FOTO

Prinţul William, ducesa de Cambridge (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Trioul regal a luat parte la inaugurarea studiourilor Leavesden, deţinute de Warner Bros. în Hertfordshire, Marea Britanie, informează bbc.co.uk.

Prinţul William - a cărui soţie, ducesa de Cambridge, este însărcinată cu primul copil al cuplului, care se va naşte în iulie - a ţinut şi un scurt discurs.

Înainte de a explora lumea vrăjitorilor din seria "Harry Potter", membrilor familiei regale britanice le-au fost arătate mai multe obiecte de recuzită din filmul "Batman - The Dark Knight Rises" - realizat la aceleaşi studiouri -, iar prinţii s-au arătat fascinaţi de automobilul lui Batman - Tumbler.

Astfel, William i-a şoptit lui Harry: "Ar trebui să-l împrumutăm pentru acest weekend".

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a întrebat apoi dacă batmobilul are şi o variantă accesorizată cu scaune pentru bebeluşi.

Ulterior, membrii familiei regale au făcut un tur al platourilor unde a fost filmată una dintre cele mai cunoscute serii cinematografice, "Harry Potter", fiind acompaniaţi de aproximativ 500 de copii şi părinţi, de la câteva asociaţii de caritate patronate de prinţi.

Seria "Harry Potter", de J. K. Rowling, este unul dintre cele mai mari succese editoriale. Adaptarea cinematografică a seriei a avut la fel de mare succes, atrăgând încasări de peste 7 miliarde de dolari.

În aceleaşi studiouri au mai fost realizate filme precum "Goldeneye", din seria "James Bond", şi "Războiul stelelor - Ameninţarea fantomei".

Studiourile Leavesden sunt singurele din Marea Britanie operate de un mare producător de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici