Prinţul William este fan al trupelor Coldplay şi Linkin Park

Prinţul William al Marii Britanii le-a dezvăluit elevilor de la o şcoală din comitatul East Yorkshire, pe care a vizitat-o în urmă cu câteva zile, că este un mare admirator al trupelor rock Coldplay şi Linkin Park, informează site-ul revistei New Musical Express.

135 afișări
Imaginea articolului Prinţul William este fan al trupelor Coldplay şi Linkin Park

Prinţul William (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Ducele de Cambridge a vizitat Goole High School din East Yorkshire şi le-a spus elevilor de acolo că preferă muzica rock britanică şi câteva trupe americane.

Potrivit tabloidului The Sun, atunci când a fost întrebat de un elev despre gusturile sale muzicale, prinţul William a răspuns: "Îmi plac cu adevărat Coldplay şi Linkin Park".

Totodată, prinţul britanic a vorbit despre capacităţile sale muzicale din tinereţe: "Obişnuiam să cânt la pian, la trompetă şi la tobe, atunci când eram de vârsta voastră, dar nu puteam să citesc partiturile muzicale".

La sfârşitul lunii mai, trupa Coldplay a lansat albumul cu cele mai mari vânzări din 2014 din Marea Britanie, "Ghost Stories". Acest album reprezintă cel de-al şaselea material discografic consecutiv al trupei Coldplay care a ajuns pe primul loc în topul britanic. Trupa Coldplay, care îi are în componenţă pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion şi Chris Martin, a vândut mai mult de 60 de milioane de discuri în toată lumea şi a câştigat numeroase trofee, inclusiv şapte premii Grammy şi opt Brit Awards.

Linkin Park îşi va lansa cel de-al şaselea album de studio, "The Hunting Party", pe 16 iunie. Albumul urmează LP-ului din 2012 "Living Things" şi conţine colaborări ale formaţiei americane cu Tom Morello, membru al grupului Rage Against The Machine, şi cu Daron Malakian, membru al grupului System of a Down. Formaţia americană este cap de afiş la ediţia din acest an a Festivalului Download, în iunie, unde urmează să interpreteze în variantă integrală albumul ei din 2000 "Hybrid Theory".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici