Prinţul William i-a oferit lui Kate Middleton inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana

Prinţul William i-a oferit viitoarei sale soţii, Kate Middleton, inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana, decedată în 1997.

1921 afișări
Imaginea articolului Prinţul William i-a oferit lui Kate Middleton inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana

Prinţul William i-a oferit lui Kate Middleton inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Inelul, a cărui piatră este un safir albastru înconjurat de mici diamante, a fost oferit de tatăl lui William, prinţul Charles, viitoarei soţii a acestuia, Diana, în februarie 1981.

Prinţul William şi Kate Middleton au pozat pentru presă, marţi, la Londra. Kate Middleton a purtat o rochie albastră, a avut părul desfăcut şi a purtat celebrul inel pe degetul inelar de la mânga stângă. Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles, a purtat un costum albastru şi o cravată roşie.

Acest inel "a fost felul meu de a mă asigura, într-un fel, că mama nu ratează această zi importantă, emoţia evenimentului şi faptului că ne vom petrece împreună restul zilelor din viaţa noastră", a declarat prinţul William presei.

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia, au o relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

Prinţul William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lor va avea loc în primăvara sau în vara anului 2011, la Londra.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a prinţului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici