Prinţul William şi Kate Middleton, bucătari de ocazie. Ce a gătit cuplul regal în Canada - FOTO

Prinţul William şi Kate Middleton şi-au arătat talentele în bucătărie şi au muncit alături de câţiva bucătari şi studenţi la şcoala de bucătari din Montreal.

2716 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi Kate Middleton, bucătari de ocazie. Ce a gătit cuplul regal în Canada - FOTO

Prinţul William şi Kate Middleton, bucătari de ocazie. Ce a gătit cuplul regal în Canada (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Îmbrăcaţi în uniforme de bucătar-şef personalizate, William şi Kate au petrecut 40 de minute în bucătărie şi au luat parte la o demonstraţie de gătit, scrie dailymail.co.uk.

Cuplul regal a gătit miel cu crustă de ierburi şi merişor, sufleu de homar şi raţă crocantă.

William a dovedit că este un bucătar mai bun decât gazda lui, premierul din Quebec Jean Charest.

În timpul cursului, prinţul a făcut şi câteva glume, prefăcându-se că fură căpşunile dintr-un castron sau insistând să înmoaie o lingură într-un bol cu ciocolată topită, pentru a o gusta.

Kate a părut însă mult mai serioasă, fiind atentă la explicaţiile bucătarilor şi ajutându-i la gătit.

"Am întrebat-o dacă îi place să gătească şi a spus că îi place, însă nu face mâncăruri complicate. Face mai mult experimente, amestecă câteva ingrediente şi încearcă lucruri noi. Aşa lucrează şi bucătarii, amestecă diverse ingrediente pentru a vedea dacă noua aromă le place", a declarat o studentă care a ajutat-o pe Kate în bucătărie.

După ce au terminat de gătit, William şi Kate au mâncat preparatele lor, alături de premierul Jean Charest şi de soţia acestuia.

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, fac un turneu în Canada şi Statele Unite.

Programul turneului:

3-4 iulie: Insula Prince Edward - Cuplul va avea o întâlnire cu premierul insulei şi cu soţia acestuia, vor vizita Casa Province, locul de naştere al Confederaţiei. Înainte de a părăsi insula, Kate va face o excursie pe mare până la Dalvay, iar prinţul William va copilota un elicopter care va ateriza pe mare.

4-6 iulie: Yellowknife - Cuplul va întâlni fermieri canadieni.

6-8 iulie: Calgary, Alberta - William şi Kate vor participa la un rodeo

8-10 iulie: Los Angeles, Statele Unite - William şi Kate vor locui la rezidenţa consulului general britanic şi vor fi invitaţi de onoare la o recepţie. Prinţul William este aşteptat să joace polo la clubul din Santa Barbara. Pe 10 iulie, cei doi vor vizita Şcoala Inner City Arts, o organizaţie care ajută copiii dintr-un cartier rău famat din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici