Prinţul William şi soţia lui au asistat la meciul Cleveland Cavaliers - Brooklyn Nets - FOTO

Ducele şi Ducesa de Cambridge, William şi Kate, au asistat la partida de baschet Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers, unde s-au întâlnit cu rapperul Jay-Z şi cu soţia acestuia, Beyonce, dar şi cu baschetbalistul LeBron James.

165 afișări
Imaginea articolului Prinţul William şi soţia lui au asistat la meciul Cleveland Cavaliers - Brooklyn Nets - FOTO

Prinţul William şi soţia lui au asistat la meciul Cleveland Cavaliers - Brooklyn Nets (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi au asistat pentru prima oară la un meci din NBA, ei urmărind partida din primul rând, informează The Guardian.

Prezenţa lor la meci a coincis şi cu continuarea protestelor din SUA, după ce un juriu a decis să nu înceapă judecarea unui poliţist care a omorât, prin strangulare, un bărbat de culoare, Eric Garner.

La partida din NBA, LeBron James s-a solidarizat cu protestatarii, el purtând la încălzire un tricou pe care scria "I Can't Breathe" (n.r. - Nu pot respira), ultimele cuvinte ale lui Eric Garner înainte de a muri.

Ducele şi Ducesa au asistat la meci pentru a marca noul parteneriat dintre fundaţia regală şi NBA. Liga profesionistă nord-americană va susţine acţiunile de caritate ale fundaţiei, prin care se încearcă formarea de noi antrenori.

În timpul primei reprize a meciului, cei doi au cinat cu conducătorii NBA într-o încăpere alăturată sălii în care avea loc partida. Fostul baschetbalist Dikembe Mutombo şi jucătorul spaniol Serge Ibaka (Oklahoma City Thunder) au fost numiţi ambasadori ai organizaţiei conduse de William.

După terminarea partidei, LeBron James s-a întâlnit cu William şi Kate, cărora le-a oferit o cutie cu brioşe din oraşul său natal, Akron (Ohio).

James le-a mai făcut cadou celor doi tricouri de joc ale echipei Cleveland Cavaliers, unul grena, de copii, pentru Prinţul George, pe care scria George, numele fiului cuplului regal, şi avea numărul 1, şi unul galben de adulţi, pe care scria Cambridge, cu numărul 7. La final, când s-au realizat fotografiile oficiale, James şi-a pus mâna pe umărul lui Kate, încălcând astfel protocolul regal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici