Prizonieră la înălţime: o femeie a fost uitată într-o telecabină timp de 15 ore

  • Monica Laso a rămas blocată timp de 15 ore într-o telecabină la South Lake Tahoe's Heavenly Mountain Resort, fără telefon sau lumină, în timpul unei excursii de snowboarding.
  • Găsită abia a doua zi dimineaţă de către serviciul de salvare, Laso a refuzat tratamentul medical şi descrie experienţa ca fiind "foarte rece" şi "terifiantă".
1613 afișări
Imaginea articolului Prizonieră la înălţime: o femeie a fost uitată într-o telecabină timp de 15 ore

Sursa foto: X

O femeie a fost uitată timp de 15 ore într-o telecabină deasupra pârtiilor cu zăpadă într-o staţiune de schi din zona Lacului Tahoe, din vestul Statelor Unite ale Americii, unde a trebuit să facă faţă gerului, scrie LA Times.

Monica Laso se afla într-o excursie de snowboarding la South Lake Tahoe's Heavenly Mountain Resort, când a cerut să coboare cu telecabina din cauza oboselii. Cu toate acestea, telecabina s-a oprit la scurt timp după îmbarcarea ei, lăsând-o singură în frig şi întuneric, fără telefon sau lumină.

Laso a petrecut întreaga noapte în telecabină, frecându-şi mâinile şi picioarele pentru a se încălzi în timp ce temperatura scădea drastic. A fost găsită abia a doua zi dimineaţă, când un apel la serviciul de salvare a alertat autorităţile despre o femeie care suferea de expunere la frig.

Staţiunea a promis să investigheze incidentul cu seriozitate, iar Laso a refuzat tratamentul medical la faţa locului. Incidentul survine la scurt timp după o avalanşă la o altă staţiune de schi din apropiere, iar autorităţile au descris situaţia ca fiind "o anomalie totală", exprimându-şi îngrijorarea faţă de teroarea prin care a trecut Laso în timpul nopţii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici