Prizonierul top-model: FOTOGRAFIA care face furori pe internet

Numeroase internaute americane au luat cu asalt pagina de Facebook a unui comisariat de poliţie din California şi au publicat comentarii apreciative la adresa unui prizonier cu un fizic de top-model, a cărui fotografie de cazier a făcut furori pe internet în ultimele două zile.

1962 afișări
Imaginea articolului Prizonierul top-model: FOTOGRAFIA care face furori pe internet

Prizonierul top-model: FOTOGRAFIA care face furori pe internet (Imagine: Facebook)

Jeremy Meeks, un bărbat în vârstă de 30 de ani, tatuat şi cu ochii albaştri, a fost arestat miercuri de Poliţia din Stockton, un oraş aflat la mică distanţă de San Francisco, alături de alţi trei complici, pentru o serie de jafuri armate.

A doua zi după arestare, fotografia de cazier a lui Jeremy Meeks a adunat peste 13.000 de "Like"-uri şi a fost distribuită de peste 350 de ori pe reţeaua de socializare Facebook.

"Dumnezeule, e aşa de frumos că îţi vine să-l mănânci!", a scris pe Facebook internauta Adjutha Lambertina.

"Puteţi să mă legaţi cu cătuşe alături de el?", s-a întrebat, cu umor, o altă utilizatoare de Facebook, Asher Morales.

"Ar trebui să apară pe un panou publicitar, nu într-o fotografie de cazier", a afirmat, cu regret, Kylie Romero.

Complicii lui Jeremy Meeks, ale căror fotografii de cazier apar şi ele pe pagina de Facebook a comisariatului de poliţie citat, au adunat împreună doar 100 de "Like"-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici