PRO TV Magazin trece la un nou format. Petrecerea revistei, prilej de distracţie pentru vedete

Revista PRO TV Magazin a sărbătorit trecerea la un nou format printr-o petrecere de anvergură. Evenimentul a avut loc într-un club din Capitală şi s-a bucurat de prezenţa a numeroase vedete din showbiz şi televiziune, care s-au arătat încântate de petrecere şi de faptul că revista trece la un nou format.

444 afișări
Imaginea articolului PRO TV Magazin trece la un nou format. Petrecerea revistei, prilej de distracţie pentru vedete

Andreea Esca şi Alexandre Eram (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Din 8 octombrie, cea mai iubită revistă din România, cu o istorie de peste 15 ani, apare într-un nou format, mai mare, mai tare de gură.

PRO TV Magazin a inovat mereu. De la recomandările tv şi până la drumurile în culisele celor mai populare emisiuni, revista a adus cititorilor lumina reflectoarelor. Revista reprezintă istoria televiziunii moderne româneşti şi este prima vitrină a vedetelor.

Acum, PRO TV Magazin a trecut la conceptul de înaltă rezoluţie şi prezintă şi mai multe vedete şi secretele lor, mai multe premii pentru cititori, fotografii exclusive şi un ghid complet al programelor TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici