Pro TV, ProFM şi MTV prezintă "Revelionul Live Revolution", în Piaţa Revoluţiei

Pro TV, ProFM şi MTV vor organiza, pe 31 decembrie, începând cu ora 17.00, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, "Revelionul Live Revolution", care va cuprinde un moment dedicat lui Michael Jackson, recitaluri Puya, Anda Adam, Neylini, Simplu, Inna, Voltaj şi Loredana, artificii şi proiecţii 3D.

124 afișări
Imaginea articolului Pro TV, ProFM şi MTV prezintă "Revelionul Live Revolution", în Piaţa Revoluţiei

Pro TV, ProFM şi MTV prezintă "Revelionul Live Revolution", în Piaţa Revoluţiei

În ultima noapte a lui 2009, românii sunt invitaţi să-şi ia pălăriile, căciulile sau şepcile şi să vină la o petrecere "Jos Pălăria", organizată de Pro TV, ProFM şi MTV în Piaţa Revoluţiei.

George Vintilă şi Claudiu Sara vor fi responsabili cu crearea unei atmosfere incendiare şi îi vor aduce pe scenă pe cei mai tari artişti ai momentului. VJ Oana se va afla în culise, unde va sta de vorbă cu invitaţii şi va afla ce-şi doreşte fiecare pentru 2010.

Distracţia va începe la ora 17.00, când pe ecranele cu plasmă amplasate în Piaţa Revoluţiei, MTV va difuza cele mai tari videoclipuri din ultimii 20 de ani.

La ora 19.00, scena va fi invadată de dansatori profesionişti, dar şi fani adevăraţi ai lui Michael Jackson, care au pregătit nişte momente speciale în memoria starului.

La ora 19.30, intră în acţiune DJ-ii ProFM, iar de la ora 20.30, scena Live Revolution va fi luată cu asalt de Puya, Anda Adam, Neylini, Simplu, Inna, Voltaj şi Loredana.

Cei prezenţi în Piata Revoluţiei vor intra în 2010 sub o ploaie de artificii şi un spectacol incredibil de lumini. Aproape de miezul nopţii, pentru prima oară în România va avea loc un spectacol de proiecţii 3D senzaţional, pe clădirea Muzeului Naţional de Artă al României.

Întreaga petrecere din Piaţa Revoluţiei va fi difuzată integral de MTV şi pe www.mtv.ro, începând cu ora 20.30. Momente de la cel mai tare show al anului vor fi transmise, de asemenea, şi pe Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici