Probleme pentru Inna: Organizatorii unui concert au vândut bilete, deşi acesta era anulat

Peste 1.200 de fani ai cântăreţei Inna au fost dezamăgiţi să constate că artista română nu s-a prezentat la concertul programat în seara de joi în Bahrain, deşi organizatorii din această ţară au confirmat prezenţa artistei la eveniment, informează gulf-daily-news.com.

171 afișări
Imaginea articolului Probleme pentru Inna: Organizatorii unui concert au vândut bilete, deşi acesta era anulat

Probleme pentru Inna: Organizatorii unui concert au vândut bilete, deşi acesta era anulat (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Concertul a fost organizat de companiile Picasso Productions şi Gravity, ambele cu sediul în Bahrain. Evenimentul trebuia să aibă loc joi seara, la Amwaj Marina Beach Club.

Organizatorii le-au confirmat fanilor prezenţi, la intrarea în club, că artista din România urma să susţină acel concert şi au continuat să vândă bilete până la ora începerii concertului. Preţul unui bilet a fost de 20 de dinari (53,10 dolari).

În schimb, singurul concert care a avut loc în acea seară a fost cel susţinut de rapperul local Hotline.

Organizatorii au informat cotidianul Gulf Daily News, joi, că evenimentul urma să aibă loc, aşa cum era prevăzut, în ciuda anunţului pe care Inna l-a postat în aceeaşi zi pe contul ei de Twitter în care artista română spunea că nu va concerta în Bahrain.

În orele care au urmat, cântăreaţa a postat mai multe mesaje pe Twitter în care i-a acuzat pe organizatorii din Bahrain, afirmând că acel concert nu a fost niciodată confirmat şi că biletele puse în vânzare au fost false.

"Concertul din Bahrain a fost anulat. Vă rog să verificaţi secţiunea «Turnee» de pe site-ul meu oficial, înainte de a achiziţiona bilete la un concert Inna", a declarat cântăreaţa.

"Organizatorii ştiau încă din urmă cu două săptămâni că acel concert a fost anulat, dar ei au vândut bilete fără permisiunea mea. Concertul din Bahrain nu a fost confirmat de echipa mea de management. Ei (organizatorii din Bahrain, n.r.) v-au vândut bilete false. Îmi pare foarte rău!", a adăugat artista română.

Organizatorii din Bahrain nu au putut fi contactaţi de jurnaliştii de la cotidianul Gulf Daily News până la ora publicării acestor informaţii.

Cântăreaţa Inna este considerată un fenomen pe scena muzicii dance, cucerind, în foarte scurt timp, cluburile din Europa şi Orientul Mijlociu. În doar doi ani, Inna a devenit un nume important în întreaga Europă, iar piese precum "Hot", "Amazing" şi "Deja Vu" au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale internaţionale.

Recent, Inna a fost recompensată cu un disc de platină în Franţa, pentru vânzarea a 100.000 de unităţi ale albumului "Hot". Totodată, cele cinci single-uri ale Innei lansate până în prezent în Franţa s-au vândut în peste 500.000 de exemplare.

În decembrie 2010, Inna a primit European Border Breakers' Award (EBBA), distincţie acordată artiştilor noi pentru succesul obţinut cu primul album lansat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici