Procesul de votare a câştigătorilor premiilor Oscar a intrat în etapa finală

Procesul de votare a premiilor Oscar a intrat, miercuri, în faza finală, odată cu trimiterea prin poştă a formularelor destinate a alege fericiţii câştigători ai recompenselor decernate de Academia americană de film, au anunţat organizatorii ceremoniei, programată pe 24 februarie, informează AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Procesul de votare a câştigătorilor premiilor Oscar a intrat în etapa finală

Procesul de votare a câştigătorilor premiilor Oscar a intrat în etapa finală

Cei 5.829 de membri ai colegiului electoral al Academiei americane de film, prefesionişti ai industriei, vor putea alege, până pe 19 februarie, câştigătorii celor 24 de categorii ale premiilor Oscar.

Rezultatele voturilor vor fi ţinute secrete până pe 24 februarie, când vor fi anunţate în cadrul unei ceremonii care va avea loc la teatrul Kodak din Los Angeles.

Filmul fraţilor Ethan şi Joel Coen "Nu există ţară pentru bătrâni" şi violenta cronică de familie "There will be blood", de Paul Thomas Anderson, figurează în topul nominalizărilor la premiile Oscar 2008, cu câte opt nominalizări, în timp ce thriller-ul "Michael Clayton" şi drama romantică "Atonement", au primit câte şapte nominalizări.

Academia americană de film organizează gala premiilor Oscar din 1929. Incertitudinea planează asupra ediţiei din 2008 a ceremoniei, din cauza grevei scenariştilor americani, care a început pe 5 noiembrie 2007. Conflictul a afectat deja ceremonia Globurilor de Aur, pe 13 ianuarie, redusă la o simplă conferinţă de presă şi ar putea afecta şi ceremonia celor mai râvnite premii decernate anual la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici