Procesul în cazul serialului "Neveste disperate": juraţii nu au putut să ajungă la un verdict

Juraţii din procesul intentat de o actriţă din distribuţia serialului "Neveste disperate" contra producătorilor show-ului nu au reuşit, luni, să se pună de acord în privinţa unui verdict şi au îndemnat părţile să ajungă la o înţelegere amiabilă, afirmă surse de la tribunalul din Los Angeles.

727 afișări
Imaginea articolului Procesul în cazul serialului "Neveste disperate": juraţii nu au putut să ajungă la un verdict

"Neveste disperate" (Imagine: MediafaxFoto / AFP)

Nicollette Sheridan a dat în judecată compania Touchstone Television Production (ce aparţine de grupul Disney) susţinând că a fost concediată după ce s-a plâns că a primit o palmă pe platourile de filmare de la creatorul serialului, Marc Cherry, în anul 2008, informează AFP.

Actriţa în vârstă de 48 de ani a apărut în cinci sezoane din "Neveste disperate/ Desperate Housewives", înainte ca personajul ei, Edie Brit, să dispară din distribuţie, după acel incident. Serialul se bucură de un mare succes şi este difuzat de postul american ABC, care aparţine tot grupului Disney.

Cu opt voturi contra patru, cei 12 membri ai juriului nu au reuşit să se pună de acord în privinţa unui verdict, pentru care este nevoie de o majoritate de nouă voturi.

Juriul a analizat doar acuzaţia de concediere abuzivă, întrucât judecătoarea Elizabeth Allen a respins deja, săptămâna trecută, acuzaţia de agresiune depusă de Nicollette Sheridan contra lui Marc Cherry.

Tribunalul a îndemnat părţile să se prezinte în faţa unui alt judecător de la Curtea Superioară din Los Angeles pentru a încerca să ajungă la un acord amiabil. Însă Mark Baute, unul dintre avocaţii actriţei, s-a declarat pesimist în această privinţă.

"Nu aşteptăm şi nici nu sperăm la vreo ofertă din partea Disney-ABC, întrucât acest lucru ar fi contrar culturii companiei lor. În opinia mea, Disney este cel mai trist loc din lume", a spus avocatul.

Nicolette Sheridan a afirmat în timpul procesului că i s-a promis că personajul Edie Britt va fi prezent până la finalul serialui "Neveste disperate". Cel de-al optulea şi totodată ultimul sezon al serialului este în curs de difuzare în Statele Unite.

Difuzat în Statele Unite începând cu toamna anului 2004, serialul "Neveste disperate" se bucură de o foarte mare audienţă. Serialul, care prezintă ipocrizia vieţii bogătaşilor din suburbiile americane, a fost preluat de televiziunile din peste 130 de ţări, inclusiv în România. Kathryn Joosten a obţinut premiul Emmy, în 2008, pentru rolul Karen McCluskey, la categoria cea mai bună actriţă într-un serial de comedie, iar serialul a primit de-a lungul timpului trei Globuri de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici