Prodigy: De fiecare dată când cântăm în Europa de Est avem un sentiment de proaspăt

Unul dintre membrii trupei britanice The Prodigy, Liam Howlett, afirmă, într-un interviu acordat reprezentanţilor CokeLive Peninsula - festival la care formaţia va concerta, în această lună - că de fiecare dată când cântă în Europa de Est artiştii au un "sentiment de proaspăt".

25 afișări
Imaginea articolului Prodigy: De fiecare dată când cântăm în Europa de Est avem un sentiment de proaspăt

Prodigy: De fiecare dată când cântăm în Europa de Est avem un sentiment de proaspăt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În interviul postat pe site-ul festivalului, peninsula.ro, Howlett vorbeşte despre amintirile legate de România şi de turneul cu cel mai recent album, "Invaders Must Die", care aduce trupa britanică drept cap de afiş la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş.

El descrie drept "foarte intensă, dar frumoasă" călătoria cu maşina prin Munţii Carpaţi pentru a ajunge la un concert de Revelion în România şi spune că trupa s-a întors de multe ori în Europa de Est pentru că îi plac "sentimentul de proaspăt" şi provocarea.

"De fiecare dată când cântăm aici avem un sentiment de proaspăt, oamenii chiar apreciază concertele noastre. Alte formaţii nu fac efortul să vină aici, dar noi iubim să facem asta, ne place provocarea", a declarat Howlett.

Datorită turneului de promovare a noului album, The Prodigy a concertat sau va concerta, anul acesta, la toate festivalurile importante din Europa, iar Howlett a apreciat că acesta a fost unul din cei mai buni ani pe care i-a avut vreodată formaţia şi toate recitalurile au fost "la fel de bune, dacă nu chiar mai bune" decât în 1997-98, când apărea albumul "The Fat of the Land".

Festivalul Peninsula din acest an, programat în perioada 23-26 iulie, va găzdui concertele a zeci de trupe, printre care Iris, Luna Amară, Omul cu Şobolani, Kumm, Sarmalele Reci, Tabasco, Timpuri Noi, Vama, Viţa de Vie şi Şuie Paparude.

Capetele de afiş ale festivalului din acest an sunt The Prodigy, Nine Inch Nails şi DJ Tiesto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici