Producătorul Jerry Bruckheimer lucrează la continuarea "Top Gun". Tom Cruise va reapărea în rolul pilotului Maverick

Producătorul american Jerry Bruckheimer spune că lucrează în prezent la continuarea filmului de succes "Top Gun" (1986), în care Tom Cruise îşi va relua rolul pilotului de avioane Maverick, informează contactmusic.com.

485 afișări
Imaginea articolului Producătorul Jerry Bruckheimer lucrează la continuarea "Top Gun". Tom Cruise va reapărea în rolul pilotului Maverick

Producătorul Jerry Bruckheimer lucrează la continuarea "Top Gun". Tom Cruise va reapărea în rolul pilotului Maverick

Contactat de The Huffington Post, Bruckheimer - care a lansat în ultimii 40 de ani superproducţii cu mare succes de casă, de la "Top Gun" până la "Piraţii din Caraibe" - a declarat: "Încercăm să facem filmul acesta de 30 de ani şi suntem din ce în ce mai aproape". "Eu şi Don (Simpson, n.r.) am încercat să dezvoltăm proiectul şi nu am reuşit. (Tom) Cruise l-a preluat şi a încercat să-l dezvolte şi nu a reuşit. Acum ne ocupăm din nou de el", a mai spus producătorul.

Acesta a adăugat că scenariul continuării a fost conceput de regizorul filmului original, Tony Scott, care a decedat în 2012.

În ceea ce priveşte acţiunea noului film, Bruckheimer a spus că va prezenta încercarea piloţilor veterani de a demonstra că pot face faţă noilor tehnologii în domeniu, reprezentate de drone.

Până în prezent, producătorii noului film nu au anunţat cine va regiza proiectul. De asemenea, nu a fost stabilită o dată de lansare a filmului.

Filmul "Top Gun", cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer şi Michael Ironside, a avut încasări de 176,65 milioane de dolari. Filmul prezintă competiţia dintre membrii unei echipe de studenţi a unei şcoli de aviaţie de elită din SUA, dar şi povestea de dragoste dintre unul dintre aceştia şi o profesoară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici