Programul Artemis: Mike Pence anunţă cei 18 astronauţi care vor păşi pe Lună

  • Mike Pence a anunţat numele celor 18 astronauţi din cadrul Programului Artemis
  • Cei 18 astronauţi vor face parte din misiunea de a readuce oameni pe Lună
  • Anunţul vicepreşedintelui Statelor Unite a primit şi critici
1078 afișări
Imaginea articolului Programul Artemis: Mike Pence anunţă cei 18 astronauţi care vor păşi pe Lună

Neil Armstrong a fost primul om care a păşit pe Lună. Iar acum ştim care vor fi următorii.

Vicepreşedintele SUA, Mike Pence, a anunţat într-un eveniment numele celor 18 astronauţi care vor face parte din Programul Artemis. NASA a anunţat acest program încă de anul trecut, planul fiind ca în 2024 oamenii să păşească din nou pe Lună.
 
Astronauţii aleşi au vârste între 32 şi 55 de ani. Pe listă se află şi Christina Koch şi Jessica Meir care scriau istorie acum un an când au plutit în spaţiu, dar şi astronauţi aflaţi în prezent pe Staţia Spaţială Internaţională. 
 
Anunţul lui Mike Pence a pornit şi critici. În primul rând pentru faptul că cei 18 astronauţi vor fi de acum privilegiaţi. Apoi, pentru faptul că Donald Trump ar încerca să păstreze un control asupra NASA prin acest anunţ făcut înainte ca Joe Biden, preşedintele ales, să anunţe priorităţile agenţiei americane după preluarea mandatului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici