Proiecţie cu mesaj pe statuia lui Iisus din Brazilia, pentru Taylor Swift

Brazilienii au întâmpinat-o pe Taylor Swift, care urmează să aibă o serie de concerte în Brazilia, cu proiecţia unui mesaj pe faimoasa statuie a lui Iisus Mântuitorul din Rio de Janeiro, potrivit Reuters.

766 afișări
Imaginea articolului Proiecţie cu mesaj pe statuia lui Iisus din Brazilia, pentru Taylor Swift

Proiecţie cu mesaj pe statuia lui Iisus din Brazilia, pentru Taylor Swift

Pentru a o întâmpina pe cântăreaţă, statuia a fost îmbrăcată într-un tricou alb pe care a fost proiectat mesajul „Bun venit în Brazilia”.

Taylor Swift trebuia să cânte în ţara din America de Sud încă din pandemie, dar a fost nevoită să anuleze concertele. Acum a început un tur şi a bifat concerte în Statele Unite, Mexic şi Argentina.

Cântăreaţa va susţine săptămâna aceasta un concert în faţa a zeci de mii de fani în cadrul a trei spectacole la Rio de Janeiro, urmând ca alte trei spectacole să fie programate în weekendul următor, la Sao Paulo.

Sanctuarul Arhiepiscopiei Christ the Redeemer - Iisus Mântuitorul - care administrează monumentul, a acceptat cererea făcută de fanii lui Swift de a îmbrăca statuia în alb şi de a proiecta mesajul de bun venit, cerând în schimb donaţii din partea lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici