Proiectul de rock progresiv Transatlantic se reuneşte

Proiectul de rock progresiv Transatlantic, format din Mike Portnoy (Dream Theater), Neal Morse (ex Spock's Beard), Pete Trewavas (Marillion) şi Roine Stolt (The Flower Kings), s-a reunit, după şapte ani de pauză, şi pregăteşte un nou album, programat pentru lansare spre finalul anului 2009.

27 afișări
Imaginea articolului Proiectul de rock progresiv Transatlantic se reuneşte

Proiectul de rock progresiv Transatlantic se reuneşte (Imagine: dreamtheater.net)

"Transatlantic zboară din nou! Supergrupul de rock progresiv s-a reunit pentru un nou album de studio, care ar putea fi lansat spre sfârşitul anului 2009", se arată pe site-ul dreamtheater.net.

Cei patru muzicieni au început înregistrările pentru album - cel de-al treilea din istoria proiectului - la începutul lunii aprilie, în Nashville.

"Dacă totul merge conform planului, albumul va fi lansat până la sfârşitul anului", se mai precizează pe dreamtheater.net.

Transatlantic au lansat până acum două albume de studio, primite extrem de bine de critici şi fani: "SMPTe", în anul 2000, şi "Bridge Across Forever", un an mai târziu.

După fiecare album, trupa a făcut câte un turneu şi a lansat câte un CD şi un DVD conţinând înregistrarea show-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici