Promoţia unui cinematograf care oferă bilete gratis pentru copii la "Nymphomaniac", motiv de indignare în rândul părinţilor

Un cinematograf independent din New York a stârnit critici în rândul mamelor după ce a inclus filmul "Nymphomaniac: Vol. 1" într-o ofertă pentru părinţi care constă în bilete gratis pentru copii mici.

465 afișări
Imaginea articolului Promoţia unui cinematograf care oferă bilete gratis pentru copii la "Nymphomaniac", motiv de indignare în rândul părinţilor

Promoţia unui cinematograf care oferă bilete gratis pentru copii la "Nymphomaniac", motiv de indignare în rândul părinţilor

Programul "Rattle & Reel" le pune la dispoziţie părinţilor cu copii foarte mici filme noi, "indiferent de subiect sau categoria de audienţă" , a spus purtătorul de cuvânt al Landmark Sunshine Cinema pentru New York Daily News, scrie Huffington Post.

Practic, oferta se adresează celor care vor să iasă la film şi nu îşi pot lăsa acasă copiii. Persoanele cu copii mici au şansa de a vedea filme într-un public alături de care nu vor avea probleme (sau parte de priviri deranjate) pentru că au adus la cinematograf un copil care plânge.

Filmele incluse în ofertă conţin scene explicite de violenţă ("12 Years a Slave”), aventuri amoroase (“In Secret”) şi măicuţe care fură copii ("Philomena"), dar la "Nymphomaniac", cel mai recent film al lui Lars Von Trier, care ar fi trebuit să fie clasificat pentru o audienţă cu vârste peste 17 ani, mamele au decis să ia atitudine.

"E îngrozitor că apare în această ofertă", a spus o femeie de 44 de ani din New Jersey care şi-a mai adus fetiţa în vârstă de 7 luni la alte filme din serie. "Copiii nu dorm pe parcursul întregului film... chiar dacă cea mică nu procesează cu adevărat...în calitate de părinte, să o ţin într-o încăpere cu atât de multă violenţă şi nuditate nu mi se pare deloc în regulă."

Reprezentanţii cinematografului au spus că nu vor retrage "Nymphomaniac" din ofertă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici