ProMotor.ro şi Descopera.ro au lansat "Şofer prin România", concurs cu premii de peste 4.000 de euro

ProMotor.ro şi Descopera.ro, împreună cu Opel, au dat startul "Şofer prin România", un concurs interactiv şi inedit care îşi propune să identifice împreună cu utilizatorii cele mai frumoase peisaje din România, premiile competiţiei fiind de peste 4.000 de euro, informează un comunicat.

81 afișări
Imaginea articolului ProMotor.ro şi Descopera.ro au lansat "Şofer prin România", concurs cu premii de peste 4.000 de euro

ProMotor.ro şi Descopera.ro au lansat "Şofer prin România", concurs cu premii de peste 4.000 de euro

Cei interesaţi pot participa accesând http://soferprinromania.promotor.ro/. Concursul se desfăşoară în perioada 31 martie - 30 aprilie şi are două secţiuni: secţiunea "Propune un peisaj" şi secţiunea "Fă poze cu Noul Opel Antara". Premiile pornesc de la telefoane Nokia 5230 Navigation Edition cu car-holder şi car-charger, un telefon Nokia N8, până la marele premiu în valoare de 2.000 de euro.

După succesul obţinut cu cele două ediţii ale jocului "Şofer de România", ProMotor.ro, alături de Descopera.ro, prezintă acum utilizatorilor un concurs care, pe lângă componenta de online, conţine şi una de offline. Cei care participă la concurs pot să propună diferite trasee, echipele ProMotor.ro şi Descopera.ro se întâlnesc cu participanţii prin ţară şi fac poze împreună.

În cadrul concursului, utilizatorii propun un peisaj din România sau urmăresc harta interactivă, apoi merg şi fac poze cu noul Opel Antara pe traseele finale alese de echipele ProMotor.ro-Descopera.ro.

Din traseele propuse, două echipe formate din redactori ProMotor şi Descoperă aleg câte un traseu final şi pleacă la drum prin ţară, urmând să se întâlnească cu userii şi să povestească de la faţa locului.

Pe 6 aprilie, începe marea aventură, cele două echipe urmând să pornească la drum în căutarea celor mai frumoase peisaje din România.

Site-ul www.promotor.ro este componenta online a celui mai important brand transmedia auto din România. Adresat atât pasionaţilor, cât şi utilizatorilor care doresc să fie mereu la curent cu noutăţile lumii auto, site-ul prezintă cele mai noi şi interesante ştiri şi cele mai aşteptate teste cu modele de maşini noi, teste comparative sau teste de anduranţă.

Descopera.ro este site-ul românesc numărul 1 care aduce ştiinţa mai aproape de oameni, care prezintă şi explică utilizatorilor lumea în care trăiesc. Sub sloganul "Descoperă! E lumea ta!", site-ul oferă utilizatorilor articole interesante din cele mai variate domenii: ştiinţă, natură, cultură, travel, sporturi extreme, lumea digitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici