Publicitarii francezi, inspiraţi de zvonurile legate de sarcina Carlei Bruni-Sarkozy

Mai multe mărci franţuzeşti profită de pe urma zvonurilor legate de o presupusă sarcină a Carlei Bruni-Sarkozy, care nici nu a confirmat, nici nu a infirmat această informaţie, companiile postând diverse anunţuri publicitare în presă şi pe internet, pentru a-şi promova produsele.

118 afișări
Imaginea articolului Publicitarii francezi, inspiraţi de zvonurile legate de sarcina Carlei Bruni-Sarkozy

Publicitarii francezi, inspiraţi de zvonurile legate de sarcina Carlei Bruni-Sarkozy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ei bine, Carla, pofteşti căpşuni sau nu?" - scrie luni un site pentru femei gravide, pentru a-şi promova oferta, în cotidianul Libération.

"Dragă doamnă Bruni, nu cumva aveţi nevoie de o maşină de familie?", ironiza săptămâna trecută o firmă care închiriează automobile, postând fotografia unui automobil monovolum.

Soţia preşedintelui Nicolas Sarkozy nu a comentat zvonurile despre o eventuală sarcină. Săptămâna trecută, fostul top model a declarat pentru cititorii cotidianului Le Parisien, care o întrebau adeseori în legătură cu acest subiect, că are "gura cusută".

"Într-un fel, am gura cusută. Nu din aroganţă şi nici din plăcerea de a avea secrete, am gura cusută pentru a proteja ceva şi pentru a proteja munca pe care el (Nicolas Sarkozy, n.r.) o face", a declarat Carla Bruni.

Presa internaţională, şi în primul rând revista Closer, a publicat în aceste ultime săptămâni numeroase articole referitoare la o posibilă sarcină a primei doamne a Franţei. În urmă cu o săptămână, presa internaţională a afirmat că soţia preşedintelui francez este însărcinată cu gemeni.

În vârstă de 43 de ani, Carla Bruni, fost model, devenită apoi cântăreaţă, are un fiu în vârstă de 10 ani, al cărui tată este profesorul de filosofie Raphaël Enthoven. La rândul său, Nicolas Sarkozy, în vârstă de 56 de ani, are trei fii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici