Pudic: Un nud pictat de Sabin Bălaşa, ascuns în aşteptarea declaraţiilor lui Boc la Iaşi - FOTO

Un nud pictat de Sabin Bălaşa şi expus pe o înălţime de zece metri în sala Universităţii A.I.Cuza din Iaşi, unde premierul Boc va susţine briefing-ul după şedinţa de guvern, a fost acoperit de organizatori cu un ecran de proiecţie, pictura fiind astfel mascată înainte ca miniştrii să intre în sală.

436 afișări
Imaginea articolului Pudic: Un nud pictat de Sabin Bălaşa, ascuns în aşteptarea declaraţiilor lui Boc la Iaşi - FOTO

Pudic: Un nud pictat de Sabin Bălaşa, ascuns în aşteptarea declaraţiilor lui Boc la Iaşi (Imagine: Ovidiu Barbulescu/Mediafax Foto)

Pictura, intitulată "Galaxia iubirii", prezintă un nud de femeie, pe un fundal cosmic.

Întrebaţi de ce nu ridică panoul pentru ca pictura să poată fi admirată şi de miniştri, organizatorii au răspuns că "motoraşul este stricat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici