Puterea râsului se şi învaţă. Despre umor şi comedie, cu scenaristul Vlad Trandafir

  • Zece minute de râs pe zi ard circa 40 de calorii
  • 7 minute de animaţie Tom şi Jerry costă 35.000 de dolari
  • Se desfăşoară cursuri online de comedie
487 afișări
Imaginea articolului Puterea râsului se şi învaţă. Despre umor şi comedie, cu scenaristul Vlad Trandafir

Tu de ce râzi? Cu toţii am râs măcar o dată la scene din „Tom şi Jerry” sau la filme de comedie. Dar ştii ce este râsul? Eu am aflat de la regizorul şi scenaristul Vlad Trandafir, care îţi va spune şi ţie.

„Râdem, în mod evident, ca să ne descărcăm, nu? Râsul este o descărcare emoţională, până la urmă. Tom şi Jerry, că ai dat exemplul ăsta, e un exemplu foarte simpatic, sigur care are în comun umorul pe care îl avea la începuturile cinemaului un Charlie Chapplin, Stan şi Bran. Şi deasupra tuturor, bineînţeles, cam orice de la Woody Allen. N-am putea să nu-l menţionăm pe Woody Allen când vine vorba de umor”, spune Vlad Trandafir.

Dar cum ştim dacă umorul este de calitate sau nu? Tot Vlad îţi poate explica prin cursurile online pe care le ţine despre ce înseamnă comedia.

„Cursul de comedie este un curs din 3 şedinţe, care începe acum, începe marţi seară. Este în esenţă o ocazie de a învăţa cum se structurează o poveste comică, o poveste de comedie”, explică el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici