Putin a strâns bani pentru trei clinici, după ce a cântat în limba engleză la un bal de caritate - VIDEO

Organizatorii unei gale de caritate în timpul căreia premierul rus Vladimir Putin a cântat la pian şi a interpretat un cântec în limba engleză au anunţat că au găsit sponsorii de care aveau nevoie pentru a dota cu echipamente moderne trei spitale din Rusia, informează rian.ru.

81 afișări
Imaginea articolului Putin a strâns bani pentru trei clinici, după ce a cântat în limba engleză la un bal de caritate - VIDEO

Putin a strâns bani pentru trei clinici, după ce a cântat în limba engleză la un bal de caritate - VIDEO

Informaţia a fost confirmată luni, de Dmitry Peskov, secretarul de presă al premierului rus.

Vladimir Putin a participat în luna decembrie, alături de numeroase vedete, la o gală de caritate organizată la Sankt Petersburg în beneficiul copiilor suferind de cancer.

În timpul acelei gale, premierul rus a interpretat la pian un cântec tradiţional rusesc şi a cântat celebra piesă americană "Blueberry Hill" acompaniat de o orchestră de jazz. Performanţa lui Putin a fost ovaţionată în picioare de celebrităţile prezente la eveniment.

"Aceea a fost o gală de caritate. Am luat decizia ca premierul să participe pentru că era foarte important ca prezenţa lui să atragă sponsori, în beneficiul a trei instituţii medicale - două din Sankt Petersburg şi una din Moscova", a declarat Peskov pentru agenţia de presă RIA Novosti.

Printre celebrităţile care au participat la acea gală de caritate s-au aflat Sharon Stone, Kevin Costner, Monica Belucci, Vincent Cassel, Goldie Hawn, Kurt Russell, Paul Anka, Mickey Rourke, Alain Delon, Ornella Muti, Ingrid şi Gerard Depardieu.

Peskov a declarat că după ce au fost ridicate în presă o serie de întrebări în legătură cu donaţiile făcute, guvernul rus a decis să verifice starea în care se află acel program caritabil.

"Ne-am convins că sponsorii chiar lucrează şi că activitatea lor continuă, aprovizionând instituţiile medicale cu echipamente moderne", a declarat el.

Clinicile vor primi echipamentele de care au nevoie pe parcursul lunilor viitoare, adăugând că "este important să se înţeleagă felul în care funcţionează organizaţiile de caritate".

Câteva agenţii de presă au raportat anterior că nicio donaţie nu a fost făcută în contul organizatorului acelei gale de caritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici