Puya pleacă într-un turneu naţional

Puya lansează, joi, "Change Tour 2009", el urmând ca, timp de aproape două luni, să promoveze noul său album, "Românisme Partea a II-a".

127 afișări
Imaginea articolului Puya pleacă într-un turneu naţional

Puya pleacă într-un turneu naţional (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Puya va concerta în 23 de oraşe din ţară, împreună cu invitatul său special, Don Baxter, şi cu cei doi DJ-i care l-au însoţit şi în turneul anterior - DJ Grass şi DJ Wicked.

"Pregătim acest turneu încă din luna august şi abia aştept să plecăm la drum. Va fi unul destul de lung. O să fie primul contact al publicului cu câteva dintre piesele din viitorul album «Românisme Partea a II-a» şi sunt foarte curios cum va reacţiona", a declarat Puya.

Fiecare concert din turneu reprezintă câte o petrecere de trei ore în care Puya, pe lângă piesele sale mai vechi, va cânta în premieră pentru publicul prezent piese incluse pe noul său album, iar Don Baxter, artist alături de care trupa La Familia a colaborat încă din primii ani, va prezenta câteva cântece de pe viitorul său material discografic.

Astfel, "Change Tour" va ajunge la:

Filiaşi (15 octombrie), Reşiţa (16 octombrie), Rovinari (17 octombrie),

Aiud (24 octombrie), Târgu Mureş (25 octombrie),

Arad (28 octombrie), Baia Mare (29 octombrie), Sighet (30 octombrie), Satu Mare (31 octombrie),

Constanţa (6 noiembrie), Focşani (7 noiembrie),

Câmpeni (12 noiembrie), Hunedoara (13 noiembrie), Timişoara (14 noiembrie),

Iaşi (19 noiembrie), Roman (20 noiembrie), Botoşani (21 noiembrie),

Bucureşti (26 noiembrie),

Ploieşti (27 noiembrie), Mioveni (28 noiembrie).

Partea a II-a a albumului "Românisme" urmează să fie lansat împreună cu MediaPro Music la începutul lunii noiembrie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici