"Quantum of Solace: Partea lui de consolare", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

Filmul "Quantum of Solace: Partea lui de consolare", o producţie a studiourilor Metro-Goldwyn-Mayer, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, în prima săptămână de la lansarea pe marile ecrane, după ce a obţinut încasări de 70,4 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

26 afișări
Imaginea articolului "Quantum of Solace: Partea lui de consolare", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

"Quantum of Solace: Partea lui de consolare", pe primul loc în box office-ul nord-american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În "Quantum of Solace: Partea lui de consolare", turnat în Panama, Italia, Austria şi în studiourile londoneze Pinewood, James Bond - Daniel Craig - este urmărit de un grup de traficanţi de droguri periculoşi, care doresc să îl elimine.

Bond străbate Europa şi America de Sud pentru a afla de ce femeia pe care a iubit-o l-a trădat înainte să moară. În acelaşi timp, el luptă ca teroristul Dominic Greene să nu instaleze la putere în Bolivia un fost general asasin, în schimbul unor terenuri bogate în resurse naturale.

Filmul "Madagascar 2", o producţie a studiourilor DreamWorks Animation, a coborât pe al doilea loc în box office-ul nord-american, în a doua săptămână de la lansarea pe marile ecrane, după ce a obţinut încasări de 36,13 milioane de dolari.

Filmul prezintă aventurile leului Alex, zebrei Marty, hipopotamului Gloria, girafei Melman şi ale prietenilor lor lemurieni, care reuşesc să evadeze de pe insula pe care eşuaseră şi, în loc să se îndrepte spre Statele Unite, ajung în Africa, unde fac cunoştinţă cu familia leului Alex.

Pe poziţia a treia în box office-ul nord-american s-a situat comedia "Role Models", care a obţinut încasări de 11,71 milioane de dolari, în a doua săptămână de la lansare.

Filmul prezintă aventurile lui Danny şi Wheeler, doi agenţi de vânzări burlaci, trecuţi de 30 de ani, care au un comportament sălbatic şi rebel.

Filmul "Liceul muzical: Anul absolvirii " s-a situat pe al patrulea loc în clasament, după ce a obţinut încasări de 5,87 milioane de dolari.

Filmul prezintă problemele cu care se confruntă nişte tineri din ultimul an de liceu. Personajele principale, Troy (Zac Efron) şi Gabriella (Vanessa Hudgens), care vor merge în curând la facultate, au decis să pună în scenă, împreună cu prietenii lor, un musical care să le descrie experienţele, speranţele, dar şi temerile în ceea ce priveşte viitorul.

Citeşte mai multe despre box office-ul nord-american.

"Quantum of Solace: Partea lui de consolare"

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici