"Quantum of Solace", titlul oficial al noului film "James Bond"

"Quantum of Solace" este titlul oficial al următorului film "James Bond", al 22-lea al francizei de succes inspirată din romanele lui Ian Fleming, programat pentru lansarea mondială pe 7 noiembrie 2008, informează BBC.

1 afișare
Imaginea articolului "Quantum of Solace", titlul oficial al noului film "James Bond"

"Quantum of Solace", titlul oficial al noului film "James Bond"

Titlul este luat dintr-o colecţie de schiţe publicate de Ian Fleming în 1960.

Potrivit cotidianului Variety, Mathieu Amalric, în vârstă de 42 de ani, va interpreta personajul negativ, dând replica lui Daniel Craig, care îmbracă smochingul agentului secret al Maiestăţii Sale pentru a doua oară. Mathieu Amalric, un actor şi regizor francez foarte apreciat, este interpretul personajului principal al filmului "The Diving Bell and the Butterfly", de Julian Schnabel, proaspăt nominalizat la premiile Oscar şi câştigător al multor premii din partea asociaţiilor de critici americani, dar şi al celui pentru regie la Cannes în 2006.

Ucraineanca Olga Kurylenko va fi noua "Bond Girl". Olga Kurylenko a jucat în filme precum "Paris, je t’aime", "The Serpent", "The Ring Finger", pentru care a primit premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul Internaţional de film Brooklyn 2006, şi în "Hitman: Rău necesar".

"Quantum of Solace" este continuarea lui "Casino Royale", lansat în noiembrie 2007, şi va fi regizat de Marc Foster. Neal Purvis, Robert Wade şi Paul Haggis sunt cei care semnează scenariul filmului.

Deşi data iniţială de lansare era 2 mai 2008, aceasta a fost amânată pentru 7 noiembrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici