Quentin Tarantino a dat nas în nas cu nişte hoţi care au încercat să îi spargă casa

Locuinţa din Los Angeles a lui Quentin Tarantino a fost spartă de doi hoţi, care, după ce au dat nas în nas cu cineastul american, au fugit, potrivit unor surse din poliţia americană, citate de tmz.com.

705 afișări
Imaginea articolului Quentin Tarantino a dat nas în nas cu nişte hoţi care au încercat să îi spargă casa

Quentin Tarantino a dat nas în nas cu nişte hoţi care au încercat să îi spargă casa

Incidentul a avut loc duminică noapte, iar sursele din poliţie au declarat pentru tmz.com că hoţii au intrat în casă printr-o fereastră din spatele acesteia.

Quentin Tarantino i-a descoperit pe hoţi şi "le-a ţinut piept" acestora, care imediat au fugit, au mai spus sursele.

Poliţia analizează camerele de supraveghere din zonă pentru a putea să identifice hoţii.

Quentin Tarantino este cea mai recentă vedetă care este vizată de hoţi. La începutul lunii decembrie, fiica fostului jucător de baschet Magic Johnson, Elisa Johnson, a scăpat ca prin urechile acului după ce doi bărbaţi înarmaţi au intrat în locuinţa pe care aceasta o închiriase prin intermediul platformei Airbnb. Spărgătorii au furat ceasuri scumpe şi bijuterii, aparatură electronică şi bani, pagubele fiind estimate de poliţie undeva între 30.000 şi 40.000 de dolari. Nimeni nu a fost rănit.

Tarantino este câştigător al trofeului Palme d'Or de la Cannes cu filmul "Pulp Fiction", din 1994, şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor "Pulp Fiction" şi "Django Unchained".

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici