Radioul Public deplânge pierderea "fetei cu părul de foc", Mădălina Manole

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) a transmis, printr-un comunicat remis MEDIAFAX, că "regretă profund" moartea talentatei artiste Mădălina Manole şi îi mulţumeşte pentru piesele muzicale care îmbogăţesc Fonoteca de Aur a Radioului Public.

60 afișări
Imaginea articolului Radioul Public deplânge pierderea "fetei cu părul de foc", Mădălina Manole

Radioul Public deplânge pierderea "fetei cu părul de foc", Mădălina Manole (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Radioul Public este cutremurat de neaşteptata veste a dispariţiei uneia dintre cele mai speciale voci ale muzicii uşoare româneşti. Mădălina Manole, un artist complet, o prezenţă întotdeauna plăcută şi îndrăgită sincer, a plecat dintre noi în această dimineaţă de 14 iulie 2010", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului, cariera artistică a Mădălinei Manole este strâns legată de Radio România, singurul post care i-a promovat toate melodiile, de la debutul în muzică. Miercuri, între orele 18.30 şi 20.00, Radioul Public îi va dedica Mădălinei Manole emisiunea "Romanticii".

"M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă", mărturisea pe blogul ei Mădălina Manole.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, Mădălina Manole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, doi ofiţeri de la IGPR şi un procuror al Parchetului Capitalei fac investigaţii cu privire la împrejurările în care a decedat cântăreaţa Mădălina Manole, necropsia urmând a fi efectuată joi.

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul dintre elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său pe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simte frumoasă", afirmă sursele citate.

Anchetatorii au găsit lângă corpul Mădălinei Manole un recipient cu insecticid şi un pahar, criminaliştii spunând că cel mai probabil artista a înghiţit din substanţă.

În urmă cu trei săptămâni, Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

Mădălina Manole ar fi împlinit miercuri 43 de ani.

În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numără "Ei, şi ce?" (1993), "Trăiesc pentru tine" (1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici