Radu Beligan, Ada Condeescu şi Adi Nartea, în videoclipul "De câte ori să te iubesc" al trupei Holograf - VIDEO

Actorii Radu Beligan, Ada Condeescu şi Adi Nartea joacă în cel mai recent videoclip al trupei Holograf, "De câte ori să te iubesc", pe care formaţia l-a lansat miercuri, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

522 afișări
Imaginea articolului Radu Beligan, Ada Condeescu şi Adi Nartea, în videoclipul "De câte ori să te iubesc" al trupei Holograf - VIDEO

Radu Beligan, Ada Condeescu şi Adi Nartea, în videoclipul "De câte ori să te iubesc" al trupei Holograf (Imagine: captură)

Filmările, în regia lui Alex Ceauşu, au durat peste 18 ore şi au avut loc într-un restaurant din centrul vechi al Capitalei şi la studiourile Stage Expert. De coafurile artiştilor s-a ocupat Alex Ifimov, machiajul a fost realizat de Romelia Pelin, iar ţinutele au fost asigurate de Magda Mohamed.

Clipul este o metaforă pentru trecerea timpului, înfăţişând o tânără (Ada Condeescu) alături de un bărbat care îmbătrâneşte de la un cadru la altul (jucat de Adi Nartea şi, apoi, de Radu Beligan).

"Este o onoare pentru noi că l-am avut alături în clipul nostru pe maestrul Radu Beligan şi o bucurie că am lucrat cu tinerii Ada Condeescu şi Adi Nartea. Videoclipul are o idee frumoasă: îmbătrânirea şi iubirea sunt strâns legate. Ne-am inspirat din «Portretul lui Dorian Gray»: fata şi iubirea rămân veşnic tinere, doar personajul masculin îmbătrâneşte. «De câte ori să te iubesc» este o piesă care anunţă albumul pe care îl vom lansa în această toamnă. Sperăm să fie pe planul publicului", a spus Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf.

"Inedită şi neaşteptată, colaborarea mea cu Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile «misiuni» în afara ariei în care îmi desfăşor, de obicei, activitatea. Filmările au avut loc într-un cadru relaxat, pe care nu şi-l permit decât adevăraţii profesionişti, dar asta era de aşteptat, având în vedere că vorbim de Holograf, o formaţie al cărei nume este sinonim cu elita rock-ului românesc. O surpriză a fost însă colaborarea cu mai tânăra mea colegă Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia să o văd pe scenă şi pe marile ecrane, dar cu care, din păcate, nu am mai avut plăcerea să joc până acum. Sper din toată inima că noul videoclip va fi un succes, iar băieţilor de la Holograf le doresc o carieră cel puţin la fel de lungă şi înfloritoare ca a mea", a spus, la rândul său, Radu Beligan.

De asemenea, Ada Condeescu a declarat: "Am fost tare entuziasmată când am primit invitaţia să joc în noul videoclip Holograf. Piesa mi-a plăcut din prima clipă şi cu siguranţă va fi un mare succes! Şi, aşa cum mă aşteptăm, a fost o filmare la care am râs enorm, nici că se putea altfel cu şarmul şi umorul băieţilor de la Holograf!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici