Radu Mazăre, protagonistul videoclipului piesei dedicate staţiunii Mamaia - GALERIE FOTO, VIDEO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a participat, alături de Loredana, la filmările pentru videoclipul ce va fi realizat pentru imnul staţiunii Mamaia. În videoclip, Mazăre apare în rolul unul salvamar, îmbrăcat în costum de baie în stilul anilor '40.

934 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, protagonistul videoclipului piesei dedicate staţiunii Mamaia - GALERIE FOTO, VIDEO

Loredana si Radu Mazăre (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Radu Mazăre apare în videoclip alături de mai multe tinere, care sunt de asemenea îmbrăcate în costume de baie în stilul anilor '40.

GALERIE FOTO

Marţi, Radu Mazăre a fost prezent la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, unde a cântat, alături de Loredana, imnul staţiunii Mamaia.

VIDEO CU LOREDANA ŞI RADU MAZĂRE CÂNTÂND IMNUL STAŢIUNII

Filmările la clipul piesei pentru promovarea staţiunii Mamaia vor continua în 1 şi 2 mai în mai multe locaţii din Mamaia, piesa respectivă urmând să fie interpretată de Loredana, Radu Mazăre şi Cabron.

"În clip eu o să fiu îmbrăcat în salvamar şi la vară toţi salvamarii din Mamaia vor fi îmbrăcaţi ca mine, cum sunt eu îmbrăcat în clip. Toţi în budigăi, cum erau prin anii 50, sigur, puţin stilizaţi, cu bretele", a declarat Radu Mazăre pe 23 aprilie, într-o conferinţă de presă.

La începutul lunii aprilie, Radu Mazăre a povestit jurnaliştilor cum s-a născut imnul staţiunii Mamaia.

"Am vorbit cu Loredana şi i-am explicat ce vreau, iar după o oră îmi spune că are o melodie. Mi-a pus melodia şi pe urmă am mai discutat puţin. Peste două săptămâni îi dăm drumul, inclusiv cu cântarea mea, partea de rap", a explicat Mazăre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici