Radu Mazăre şi Delia - Cezar şi Cleopatra în videoclipul pentru imnul staţiunii Mamaia

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus că, marţi seară, într-un club, se vor filma ultimele scene la noul videoclip pentru imnul staţiunii Mamaia, edilul urmând să apară costumat în împăratul roman Cezar, iar Delia, interpreta piesei, în Cleopatra.

624 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre şi Delia - Cezar şi Cleopatra în videoclipul pentru imnul staţiunii Mamaia

Mazăre şi Delia - Cezar şi Cleopatra în videoclipul pentru imnul staţiunii Mamaia (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Filmările pentru videoclipul piesei "A lu’ Mamaia", imnul staţiunii în 2014, au început luni, Radu Mazăre fiind filmat în timp ce practica kitesurfing, iar Delia îl urmărea cu skijetul.

Marţi seară, echipa de filmare se va muta într-un club din staţiune pentru a filma ultimele cadre, iar cu acest prilej Radu Mazăre se va costuma în împăratul Cezar, în timp ce Delia va fi Cleopatra.

"Credeam că veniţi la filmările de la clip, când mă îmbrac în Cezar, şi voi tot aici la Poliţie. Diseară se termină, filmăm în club, cu vestimentaţia Cezar şi Cleopatra ce va fi şi la începutul carnavalului", a declarat Radu Mazăre, marţi, la intrarea în sediul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Imnul staţiunii Mamaia 2014, intitulat "A lu’ Mamaia", interpretat de Delia şi Speak, a fost lansat, în noaptea de 1 spre 2 mai, într-un club din staţiune, la eveniment fiind prezent şi primarul Radu Mazăre.

Este pentru al doilea an consecutiv când staţiunea Mamaia are imn, cel din 2013 fiind interpretat de Loredana, Cabron, Alex Velea şi Radu Mazăre.

Primarul se va mai costuma în împăratul roman Cezar în această vară, cu ocazia carnavalului din Mamaia, el urmând să interpreteze alte două personaje istorice, respectiv Ştefan cel Mare şi Ramses.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici