Radu Vâlcan şi Adela Popescu, dezbrăcaţi şi legaţi pe coperta PRO TV Magazin

PRO TV Magazin a realizat un cover incendiar cu Adela Popescu şi Radu Vâlcan, cei doi actori apărând dezbrăcaţi şi legaţi pe coperta ediţiei din această săptămână a ghidului tv, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1277 afișări
Imaginea articolului Radu Vâlcan şi Adela Popescu, dezbrăcaţi şi legaţi pe coperta PRO TV Magazin

Radu Vâlcan şi Adela Popescu, dezbrăcaţi şi legaţi pe coperta PRO TV Magazin

Cei doi declară într-un interviu din PRO TV Magazin că se iubesc şi iubirea lor nu are nevoie de acte. "Cu siguranţă, este jumătatea perfectă pentru mine, dar nu simt deloc nevoia de a demonstra asta prin intermediul unei hârtii. Ştim foarte bine cum stăm şi încotro ne îndreptăm", spune Radu.

Cei doi sunt împreună acasă şi pe platourile de filmare, iar acum se pregătesc pentru sezonul al doilea al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat la Pro TV.

În plus, Radu debutează în teatru, în spectacolul "Primăvara la Roma a Doamnei Stone" de la Teatrul Mic din Bucureşti, iar Adela se bucură de succes alături de trupa DJ Project. Despre proiectul cu DJ Project, Adela spune că şi-a dorit o implicare mai activă în muzică, iar această colaborare a venit la momentul potrivit.

În ceea ce priveşte proiectul de la Teatrul Mic, Radu spune în PRO TV Magazin: "La început, mi-a fost teamă, dar, uşor-uşor, rolul nefiind unul principal, am privit cu încredere. Apoi, au început repetiţiile şi tot aşa. Sunt actori mari în acest spectacol, motiv pentru care sunt onorat că pot repeta alături de ei. Adela a fost şi ea de câteva ori la repetiţii. Mă ajută şi mă încurajează, aşa cum a făcut de la început".

Întrebaţi dacă sunt geloşi, cei doi spun că nu există motive pentru aşa ceva şi că se înţeleg foarte bine. "Ne înţelegem foarte bine, de la zi la zi ne armonizăm şi mai mult şi ne bucurăm de noua noastră viaţă împreună", mărturiseşte Adela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici