Raluca Sandu divorţează luna viitoare

E oficial! După ce CANCAN a dezvăluit că mariajul Ralucăi Sandu cu luptătorul K1 Todd Medina este în pericol, fiica bossului FRF Mircea Sandu a decis să rupă o relaţie care era evident că nu mai funcţionează de ceva vreme.

298 afișări
Imaginea articolului Raluca Sandu divorţează luna viitoare

Raluca Sandu divorţează luna viitoare (Imagine: Mediafax Foto)

Persoane din anturajul Ralucăi ne-au mărturisit că ea şi-a rezervat deja biletele de avion pentru SUA, acolo unde intenţionează să se prezinte luna viitoare în faţa magistraţilor şi să solicite desfacerea căsătoriei.

Citeşte mai multe despre divorţul Ralucăi Sandu pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici