Ramona Bădescu îşi prezintă maşina, sâmbătă, la emisiunea "Pro Motor"

Ramona Bădescu îşi va prezenta maşina, sâmbătă, la emisiunea "Pro Motor", difuzată de la ora 12.30 la Pro TV, informează televiziunea.

340 afișări
Imaginea articolului Ramona Bădescu îşi prezintă maşina, sâmbătă, la emisiunea "Pro Motor"

Ramona Bădescu îşi prezintă maşina, sâmbătă, la emisiunea "Pro Motor"

Ramona Bădescu va merge la emisiunea "Pro Motor" cu un Fiat 500 by Diesel.

Vedeta este plecată de 20 de ani în Italia, aşa că a făcut şcoala de şoferi atât în România, cât şi în Italia şi spune că este la fel de dificil de luat permisul în ambele ţări.

Posesoare de permis auto şi românesc şi italian, vedeta subliniază că în Italia este exclus să se dea examenul pe ochi frumoşi, pe pile sau pe bani, aşa cum a auzit că se mai practică în România.

Dacă în Italia Ramona conduce un Smart pe care şi-ar dori să-l schimbe cu unul electric pentru a proteja natura, în România a ales un Fiat pentru că este compact, confortabil, cu design frumos şi poate fi condus indiferent de felul în care este îmbrăcată. Vedeta spune că este cucerită de Fiat-ul 500, pentru că a condus unul în Italia, de serie, alb, imprimat cu steagul Italiei pe el.

Ramona Bădescu îi va povesti moderatoarei emisiunii, Roxana Ciuhulescu, şi despre pasiunea ei pentru maşini, care a împins-o să participe la un raliu în calitate de copilot al unui pilot femeie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici