Rapper-ul Vanilla Ice, arestat pentru violenţă domestică

Rapper-ul Vanilla Ice a fost arestat, în noaptea de joi spre vineri, pentru violenţă domestică, potrivit şerifului din Palm Beach, Florida.

92 afișări
Imaginea articolului Rapper-ul Vanilla Ice, arestat pentru violenţă domestică

Rapper-ul Vanilla Ice, arestat pentru violenţă domestică

Cântăreţul, pe numele real Robert Van Winkle, este în prezent arestat şi urmează să apară în faţa unui judecător, vineri, potrivit ofiţerului Tim Temperato, citat de people.com.

Judecătorul "urmează să determine dacă arestarea (lui Vanilla Ice, n.r.) a fost justificată", a adăugat Temperato, fără a da alte detalii.

Dacă judecătorul decide că arestarea a fost justificată, Van Winkle ar putea fi eliberat pe cauţiune.

Potrivit site-ului eonline.com, soţia lui Vanilla Ice, Laura, a sunat la poliţie pentru a se plânge că acesta a lovit-o şi a împins-o. În momentul în care Vanilla Ice a fost arestat, soţia sa părea teafără şi a declarat, de altfel, că acesta doar a îmbrâncit-o şi a ţipat la ea.

De cealaltă parte, Van Winkle le-a spus poliţiştilor că soţia a suferă de tulburări bipolare şi că, în ciuda medicaţiei pe care o ia, are tendinţa de a fi agresivă.

Starul a mai fost arestat de două ori pentru violenţă domestică, în 2001 şi 2004.

Vanilla Ice a concertat în România anul trecut, în iunie, în cadrul festivalului de muzică Coke Live, organizat pe insula Lacul Morii din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici