Rapperul american DMX, acuzat de evaziune fiscală

Biroul din New York al Procurorului Statelor Unite a anunţat, joi, că rapperul american DMX a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală, urmând ca vineri să fie adus în faţa unui tribunal federal, precizează TIME.

475 afișări
Imaginea articolului Rapperul american DMX, acuzat de evaziune fiscală

Rapperul american DMX, acuzat de evaziune fiscală

Pe numele său real Earl Simmons, rapperul a fost reţinut de către autorităţi şi se va prezenta, vineri, în faţa unei instanţe federale din Manhattan.

”De ani de zile, Earl Simmons, artistul cunoscut sub numele de DMX, a făcut milioane de dolari din drepturi de autor, melodii, spectacole, concerte şi apariţii la diverse televiziuni. Cu toate că a câştigat milioane de dolari, inclusiv din hitul ” X Gon’ Give it to Ya”, DMX nu a dat nimic Fiscului”, se arată în comunicatul emis de Biroul din New York al Procurorului Statelor Unite.

În rechizitoriul publicat joi se arată că DMX a făcut eforturi pentru a-şi ascunde câştigurile. El este acuzat de crearea unei scheme care ar fi trebuit să îl ajute să evite plata datoriilor fiscale în valoare de 1,7 milioane de dolari.

Rapperul în vârsta de 46 de ani a reuşit să evite plata taxelor până în prezent, efectuând tranzacţii în numerar şi evitând utilizarea tranzacţiilor bancare. Astfel, DMX a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală, nerespectarea normelor de redactare a declaraţiei fiscale individuale privind impozitul pe venit şi încercarea de a obstrucţiona aplicarea legilor fiscale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici