Rapperul american Kanye West vinde "haine pentru mers la biserică". Preţul articolelor vestimentare cu influenţe religioase | FOTO

Rapperul american Kanye West a lansat pe piaţă haine inspirate de concertul pe care l-a susţinut la ediţia de anul acesta a festivalului american Coachella, organizat în deşertul Colorado, care a avut o puternică influenţă religioasă, relatează variety.com.

969 afișări
Imaginea articolului Rapperul american Kanye West vinde "haine pentru mers la biserică". Preţul articolelor vestimentare cu influenţe religioase | FOTO

Rapperul american Kanye West vinde "haine pentru mers la biserică" | FOTO

Piesele de îmbrăcăminte, descrise drept "church clothes" (haine pentru biserică), au fost disponibile în timpul prestaţiei susţinute de muzician duminică dimineaţă.

Colecţia includea haine în culori neutre, inscripţionate cu sloganurile "holy spirit" ("Sfântul Duh"), "trust God" ("Ai încredere în Dumnezeu") şi "Jesus walks" ("Iisus umblă", care este şi titlul unui cântec al lui West).

Preţurile pentru hanorace variau între 165 şi 225 de dolari, iar şosetele se vindeau pentru 50 de dolari perechea. Echipa lui West a mai pus în vânzare şi un poncho simplu, care costa 75 de dolari.

Reacţiile fanilor de pe reţelele de socializare online au fost amestecate. Unii dintre admiratorii artistului de pe platforma de micro-blogging Twitter au apreciat aspectul hainelor, însă numeroase voci l-au criticat pe rapper pentru preţurile exagerate ale articolelor.

Hainele sunt disponibile şi pe site-ul artistului, unde pot fi găsite predominant în culorile alb şi negru.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cele mai recente materiale discografice de studio sunt "Ye" şi "Kids See Ghosts", lansate anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici