Rapperul american Macklemore va deveni tată pentru prima dată

Rapperul american Macklemore va deveni tată pentru prima dată, iubita sa, Tricia Davis, cu care este logodit de doi ani, fiind însărcinată, informează contactmusic.com.

134 afișări
Imaginea articolului Rapperul american Macklemore va deveni tată pentru prima dată

Rapperul american Macklemore va deveni tată pentru prima dată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Macklemore şi iubita sa au petrecut Revelionul în Las Vegas, iar o sursă apropiată cuplului a declarat pentru ziarul american New York Post că Tricia Davis nu a consumat alcool, la fel ca toţi ceilalţi petrecăreţi.

Rapperul american a cântat în noaptea dintre ani, alături de Ryan Lewis, dar a fost cu ochii pe iubita sa toată noaptea.

Sursa citată a mai precizat că, în timpul serii, Tricia şi-a pus mâna pe abdomen, "iar atunci s-a văzut pântecul de femeie însărcinată".

Cei doi sunt împreună de opt ani, s-au cunoscut în perioada în care ea era asistentă, iar Macklemore a cerut în căsătorie în ianuarie 2013.

Ben Haggerty (născut pe 19 iunie 1983), cunoscut sub numele său de scenă Macklemore a început să cânte în anul 2000, iar, în prezent, colaborează cu producătorul Ryan Lewis, violonistul Andrew Joslyn şi trompetistul Owuor Arunga. În martie 2014, piesa "Thrift Shop" a duoului Macklemore & Ryan Lewis a fost desemnată cel mai bun cântec rap din ultimii 25 de ani, potrivit unui top întocmit de editorii revistei americane Billboard. Rapperul american a anunţat recent că va lansa cel de-al treilea album de studio, în a doua jumătate a anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici