Rapperul P. Diddy, spitalizat de urgenţă după o petrecere la conacul Playboy din Los Angeles

Rapperul american P. Diddy a fost internat, marţi dimineaţă, la secţia de urgenţe a spitalului Universităţii California din Los Angeles (UCLA), după un weekend plin de petreceri, inclusiv una organizată la conacul Playboy din Los Angeles.

605 afișări
Imaginea articolului Rapperul P. Diddy, spitalizat de urgenţă după o petrecere la conacul Playboy din Los Angeles

Rapperul P. Diddy, spitalizat de urgenţă după o petrecere la conacul Playboy din Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul în vârstă de 42 de ani a primit tratament contra unei "migrene extreme", afirmă site-ul TMZ.com.

Potrivit unor surse, prietenii rapperului au fost aceia care l-au transportat pe artist la secţia de urgenţe a spitalului UCLA, întrucât şi-au făcut griji serioase pentru starea lui de sănătate.

Alte surse afirmă că rapperul se simte deja mai bine şi a fost externat.

Rapperul american P. Diddy a avut un weekend aglomerat, el participând sămbătă seară la petrecerea organizată înainte de gala premiilor Grammy, la Los Angeles, de producătorul muzical Clive Davis.

Luni seară, el a fost gazda unei petreceri speciale organizate la conacul Playboy din Los Angeles, în onoarea artiştilor premiaţi cu Grammy în acest an.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2011, el a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu venituri de 35 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici