Rapperul Snoop Dogg a lansat cartea care se fumează - VIDEO

Rapperul american Snoop Dogg se pregăteşte să lanseze pe piaţă prima lui carte, intitulată "Rolling Words", ale cărei pagini sunt fabricate din foiţe pentru rulat ţigarete. Rapperul american este renumit pentru pasiunea sa pentru marijuana şi pentru trabucuri. "Rolling Words" este o carte specială, ale cărei pagini sunt confecţionate din foiţe pentru rulat ţigarete.

854 afișări
Imaginea articolului Rapperul Snoop Dogg a lansat cartea care se fumează - VIDEO

Rapperul Snoop Dogg a lansat cartea care se fumează

Artistul american a avut în vedere şi aspectele practice. Astfel, foile cărţii sale au fost perforate în apropiere de cotor, fiind astfel uşor detaşabile. În plus, cotorul cărţii poate fi utilizat pentru a aprinde beţele de chibrit. În afară de aceste caracteristici, "Rolling Words" este totuşi o carte adevărată, iar textul constă în versuri extrase din cele mai cunoscute piese ale rapperului american. Textul este imprimat cu o cearneală care nu este toxică, informează  lefigaro.fr.

În clipul care promovează acest volum, Snoop Dogg, care a fost de mai multe ori arestat pentru posesie de marijuana, a lansat o invitaţie fanilor săi: "fumaţi tot ce vă pică în mână şi nu contează felul în care aţi obţinut acest lucru pe care îl fumaţi".

Deşi pare o glumă, rapperul nu a uitat aspectul financiar al acestei lansări. Într-adevăr, cartea sa reprezintă un articol promoţional pentru producătorul de foiţe de rulat ţigarete Kingsize Slim Rolling Paper, informează site-ul Advertising Age. Managerul acestei companii vede în această iniţiativă o viitoare afacere înfloritoare. "Este o prelungire fantastică a mărcii, care surprinde perfect energia şi spiritul lui Snoop Dogg. Suntem încântaţi de acest proiect şi abia aşteptăm să vedem în ce direcţie ne va duce el", a spus Nick Adler, directorul companiei Kingsize Slim Rolling Paper.

Cartea care se fumează va fi pusă în vânzare, în avanpremieră, începând din 20 aprilie, la Festivalul de la Coachella, în California, unde se reunesc în fiecare primăvară pasionaţii de muzică rock. O versiune în ediţie limitată a cărţii va fi disponibilă apoi şi în magazine. În ceea ce priveşte comercializarea cărţii pe internet, această posibilitate urmează să facă obiectul unor negocieri viitoare.

Rapperul american Snoop Dogg, în vârstă de 40 de ani, a fost nominalizat până în prezent de 13 ori la premiile Grammy, a lansat 11 albume solo şi a jucat în peste 35 de filme. Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie. Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Doggumentary" (2011). Muzicianul american va lansa în 2012 cel de-al 12-lea album de studio al său, intitulat "Reincarnated".

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici