RĂSPUNSUL dat de Espanyol după ce Pique a declarat că averea lui este mai mare decât bugetul clubului

Gerard Pique şi-a înţepat rivalii de la Espanyol Barcelona, spunând că are în conturi mai mulţi bani decât a doua echipă a oraşului. Cei de la Espanyol i-au răspuns pe măsură lui Pique.

1076 afișări
Imaginea articolului RĂSPUNSUL dat de Espanyol după ce Pique a declarat că averea lui este mai mare decât bugetul clubului

RĂSPUNSUL dat de Espanyol după ce Pique a declarat că averea lui este mai mare decât bugetul clubului

Rivalii Barcelonei au răspuns printr-un mesaj pe Twitter: "Fanii noştri. Echipa, care oferă totul zi de zi. 119 ani de istorie. Minutul 21. Academia. Respectul faţă de rivali. Inima pe jumătate albă, jumătate albastră. Acestea sunt valorile noastre, care nu pot fi măsurate în euro".

În cadrul unei emisiuni TV, "La Resistencia", Pique a râs de rivalii de la Espanyol: "Ce vrei să ştii mai mult? Averea e mai mare decât bugetul lui Espanyol din acest an", a replicat Pique, care a fost informat că Espanyol are 57 de milioane de euro buget anual. "Nu, nu. Este mult mai mult. Am mai mult", a încheiat zâmbind.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici