Reacţia Casei Regale britanice după publicarea fotografiilor topless cu ducesa de Cambridge

Casa regală britanică a reacţionat după ce tabloidul francez Closer a publicat fotografii topless ale ducesei de Cambridge, Catherine.

3143 afișări
Imaginea articolului Reacţia Casei Regale britanice după publicarea fotografiilor topless cu ducesa de Cambridge

Kate Middleton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Publicarea într-un tabloid francez a unor fotografii în care ducesa de Cambridge apare topless reprezintă "o atingere adusă vieţii private" a cuplului William-Catherine, "grotescă" şi "total nejustificată", au declarat vineri reprezentanţii Casei Regale britanice.

Prinţul William şi soţia lui Catherine "sunt profund îndureraţi după ce au aflat că o revistă franceză şi un fotograf au adus o astfel de atingere vieţii lor private, într-o manieră atât de grotescă şi total nejustificată", a spus un purtător de cuvânt de la Palatul St-James.

Tabloidul francez Closer a publicat pe cinci pagini, în ediţia lui de vineri, 15 fotografii realizate în timp ce cuplul princiar britanic se bronza pe o terasă, în timpul unei vacanţe pe care Will şi Kate au petrecut-o la începutul lunii septembrie în regiunea Luberon din sudul Franţei.

Câteva dintre ele, realizate cu un teleobiectiv, o prezintă pe ducesa de Cambridge în timp ce făcea plajă fără sutien.

O sursă de la palatul regal britanic a spus vineri dimineaţa că acele fotografii sunt autentice, precizând totodată faptul că palatul londonez este pe cale "să consulte câţiva avocaţi francezi, pentru a vedea care sunt opţiunile posibile".

Prinţul William şi Catherine, ducesă de Cambridge, efectuează în aceste zile un turneu în regiunea Asia-Pacifique cu scopul de a-şi perfecţiona tehnicile aferente protocolului regal. Ducesa a susţinut primul ei discurs oficial din străinătate, joi, în Malaysia. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici