Reacţii amuzante la premiile Oscar 2020. Invitatul surpriză a reuşit să-l adoarmă pe Martin Scorsese. VIDEO

Eminem şi-a făcut apariţia pe scena Premiilor Oscar 2020, oferind un spectacol surpriză pe care unii l-au primit cu entuziasm, dar care a părut să-i şocheze, sau chiar plictisească pe alţii. Reacţia lui Martin Scorsese a devenit virală, după ce regizorul irlandez a fost surprins cu ochii închişi, ca şi cum ar fi dormit în timpul concertului, a relatat Daily Mail.

5110 afișări
Imaginea articolului Reacţii amuzante la premiile Oscar 2020. Invitatul surpriză a reuşit să-l adoarmă pe Martin Scorsese. VIDEO

Reacţii amuzante la Premiile Oscar 2020. Invitatul surpriză a reuşit să-l adoarmă pe Martin Scorsese

Eminem a urcat duminică noaptea pe scena Premiilor Oscar 2020, unde a interpretat cântecului său „Lose Yourself”, premiat pe aceeaşi scenă în 2003. Apariţia i-a surprins pe cei din public, iar reacţiile lor au ajuns imediat obiectul glumelor utilizatorilor de pe reţelele de socializare, arată Daily Mail.
 
Martin Scorsese, în vârstă de 77 de ani, nu a părut impresionat, imaginile din timpul concertului înfăţişându-l pe regizorul „The Irishman” cu ochii închişi, ca şi cum ar dormi. Momentul a fost intens comentat pe Internet, iar cineva chiar a comentat că „Scorsese pare să-şi regrete întreaga viaţă după ce Eminem urcă pe scenă”.
 
Concertul a debutat cu un montaj de melodii cunoscute din coloana sonoră a mai multor filme de succes, înainte ca Eminem să urce pe scenă pentru a interpreta „Lose Yourself”, melodia din „8 Miles” premiată pentru cel mai bun cântec original în 2003. Momentul a produs rumoare, întrucât apariţia lui Eminem pe scena Oscarurilor nu fusese anunţată în prealabil.
 
La scurt timp după concert, Eminem însuşi le-a scris fanilor pe Twitter, cerându-şi iertare pentru „întârziere”. „Îmi pare rău că mi-a luat 18 ani să ajung aici”, a spus artistul, adăugând un filmuleţ de la gala din 2003.
 
 
Şi Billie Eillish şi Idina Menzel au avut reacţii savuroase la prestaţia artistului, imaginile surprinse arătându-le extrem de derutate. „Billie Eilish şi Idina Menzel se întreabă, la fel ca noi toţi, ce caută Eminem la #Oscars”, a comentat un utilizator Twitter.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici