Reality show-ul "The Osbournes" revine pe micile ecrane în 2015

Reality show-ul "The Osbournes", care prezintă detalii din viaţa familiei rockerului Ozzy Osbourne, va reveni pe micile ecrane nord-americane prin intermediul unei noi miniserii de opt episoade ce vor fi difuzate în 2015.

89 afișări
Imaginea articolului Reality show-ul "The Osbournes" revine pe micile ecrane în 2015

Reality show-ul "The Osbournes" revine pe micile ecrane în 2015 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sharon Osbourne, soţia rockerului, a dezvăluit pentru postul de televiziune ITV că Ozzy doreşte să filmeze o versiune actualizată a celebrului reality show, care să prezinte felul în care membrii familiei sale s-au schimbat pe parcursul ultimilor ani. Mai exact, Ozzy spune că acum nu mai este alcoolic, spre deosebire de perioada celor trei ani în care a fost turnat sitcomul original, informează music-news.com.

"Ozzy a decis că vrea să filmeze câteva episoade noi, nu un sezon întreg, ci doar opt episoade pentru «The Osbournes». Pe parcursul celor trei ani cât am filmat pentru show-ul iniţial, el era beat tot timpul, iar acum spune că vrea să filmeze o nouă miniserie, pentru că nu mai este alcoolic. Au trecut 13 ani de atunci, iar vieţile noastre s-au schimbat foarte mult, va fi un fel de actualizare a vieţilor noastre", a declarat Sharon Osbourne.

Reality show-ul "The Osbournes" a fost difuzat pe parcursul a trei sezoane de postul MTV, din martie 2002 până în martie 2005, într-o perioadă în care ambii copii ai soţilor Osbourne, Kelly şi Jack, erau adolescenţi. Kelly Osbourne a devenit între timp designer de modă şi prezentatoare a emisiunii de televiziune "Fashion Police" difuzată de postul E. Jack Osbourne şi-a construit la rândul lui o carieră în televiziune, însă a fost diagnosticat cu scleroză în plăci în 2012.

Filmările pentru noua serie a reality show-ului "The Osbournes" vor debuta în luna ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici