Record Guinness: Actorul Dwayne Johnson a făcut cele mai multe selfie-uri în trei minute

Actorul american Dwayne Johnson, supranumit "The Rock", a stabilit un record mondial Guinness pentru cele mai multe selfie-uri realizate în trei minute, potrivit people.com.

1632 afișări
Imaginea articolului Record Guinness: Actorul Dwayne Johnson a făcut cele mai multe selfie-uri în trei minute

Record Guinness: Actorul Dwayne Johnson a făcut cele mai multe selfie-uri în trei minute (Imagine: HEPTA)

Dwayne Johnson a stabilit acest record la premiera mondială a celui mai recent film al său, "San Andreas", care a avut loc joi la Londra.

Cu acest prilej, actorul a făcut 105 selfie-uri, în care apare alături de fanii săi, pe covorul roşu, potrivit site-ului Guinness World Records.

În thrillerul SF "San Andreas", starul american joacă rolul unui pilot de elicopter care încearcă să îşi salveze fiica, după un cutremur care devastează statul California. Acest film va avea premiera în Statele Unite pe 29 mai.

Dwayne Johnson, în vârstă de 43 de ani, a devenit în ultimii ani unul dintre actorii care generează cele mai mari încasări la Hollywood, în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei "Furios şi iute".

Actorul Dwayne Johnson, supranumit "The Rock" în timpul carierei sale din wrestling, s-a remarcat şi în alte filme de succes, precum "Mumia revine/ The Mummy Returns", "Dă-te mare şi tare!/ Be Cool", "Plan de joc/ The Game Plan", "Zâna Măseluţă/ Tooth Fairy", "Călătoria 2: Insula misterioasă/ Journey 2: The Mysterious Island", "Trage tare şi te scoţi/ Pain & Gain", " G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation" şi "Hercules".

Moda fotografiilor de tip selfie a început în jurul anului 2012 şi nu pare să dea semne că ar slăbi în intensitate.

"Selfie" reprezintă o fotografie a unui utilizator realizată de el însuşi cu o cameră digitală, cu scopul de a o publica ulterior pe o reţea de socializare.

Pozele de tip autoportret au căpătat notorietate în ultimii ani, "selfie" numărându-se chiar printre cele 150 de cuvinte şi definiţii noi care au fost adăugate în ediţia din 2014 a prestigiosului Dicţionar Merriam-Webster. De asemenea, "selfie" a fost ales cuvântul anului 2013 de editorii Dicţionarelor Oxford, lucrări de referinţă ale limbii engleze.

Platforma online Twitter a declarat 2014 anul "selfie", după ce fotografia realizată la ceremonia de decernare a premiilor Oscar de către Ellen DeGeneres a fost redistribuită de peste trei milioane de ori, ceea ce a reprezentant un record.

Trendul "Selfie" a devenit atât de popular, încât a fost realizată şi o melodie, "#Selfie", de The Chainsmokers, care a depăşit 333,8 milioane de vizualizări pe Youtube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici