Record Guinness: Un trio german a susţinut cel mai lung concert de stradă

Un trio german din Berlin a stabilit, joi, recordul mondial pentru cel mai lung concert de stradă, cântând continuu timp de 24 de ore.

19 afișări
Imaginea articolului Record Guinness: Un trio german a susţinut cel mai lung concert de stradă

Record Guinness: Un trio german a susţinut cel mai lung concert de stradă

Samuel şi David Harfst şi prietenul lor, Dirk Menger, vedete locale, au început maratonul muzical miercuri, la ora 10.55 (08.55 GMT) şi l-au încheiat 24 de ore mai târziu, pe terenul fostului aeroport Tempelhof din Berlin, în timpul salonului industriei muzicale Popkomm, informează organizatorii evenimentului.

"Sunt total epuizat, însă profund fericit pentru că am reuşit acest concert unic", a spus Samuel Harfst.

Muzicienii au avut pauze de maximum cinci minute pe oră, de 30 de secunde între piese, iar cântecele nu puteau fi repetate decât o dată la patru ore.

Performanţa urmează să fie omologată de reprezentanţii Guinness.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici