Recursul Madonnei în cazul procesului de adopţie, amânat

Recursul Madonnei la decizia tribunalului din Malawi, care a respins, la începutul lui aprilie, cererea de adoptare a fetiţei orfane Mercy James, înaintată de celebra cântăreaţă americană, a fost amânat până la o dată neprecizată.

20 afișări
Imaginea articolului Recursul Madonnei în cazul procesului de adopţie, amânat

Recursul Madonnei în cazul procesului de adopţie, amânat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Curtea Supremă din Malawi a hotărât, în aprilie, că Madonna nu poate să o adopte pe micuţa Mercy James, în vârstă de patru ani, deoarece cântăreaţa americană nu este cetăţean rezident al statului african.

Cântăreaţa a făcut recurs la această hotărâre judecătorească.

Guvernul din Malawi a fost supus unor critici severe după ce Madonna l-a adoptat, în 2006, pe David Banda, un băieţel care atunci avea 13 luni, autorităţile fiind acuzate că i-au acordat artistei americane un tratament preferenţial, încălcând legile statului african, care nu le permite cetăţenilor nerezidenţi să adopte copii din această ţară.

Micuţa Chifundo Mercy James locuieşte în acelaşi orfelinat în care a fost îngrijit şi David Banda, primul copil adoptat de Madonna.

Dacă cererea de adopţie înaintată de Madonna ar fi fost acceptată, Chifundo ar fi devenit în mod legal sora lui David şi a copiilor biologici ai Madonnei, Lourdes şi Rocco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici