Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii - bunică pentru a opta oară

Contesa Sophie de Wessex, soţia mezinului reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, prinţul Edward, a născut, luni, un băieţel, a anunţat Palatul Buckingham.

6 afișări
Imaginea articolului Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii - bunică pentru a opta oară

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii - bunică pentru a opta oară

Sophie, în vârstă de 42 de ani, a adus pe lume, prin cezariană, al optulea nepot al reginei, un băieţel care a avut la naştere o greutate de 2,8 kilograme. Numele copilului nu a fost încă făcut public.

Cuplul, care mai are o fiică în vârstă de patru ani, Lady Louise Windsor, este "absolut încântat", potrivit Palatului Buckingham. Regina şi soţul său, prinţul Philip, şi-au exprimat bucuria la aflarea acestei veşti.

Bebeluşul - care va purta titlul de viconte de Severn - este al optulea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Prinţul Charles este primul în ordinea succesiunii la tronul britanic, acesta fiind urmat de fiii săi, prinţul William şi, respectiv, prinţul Harry. Aceştia sunt urmaţi de prinţul Andrew şi de cele două fiice ale sale, Beatrice şi Eugenie, de prinţul Edward şi de proaspătul născut.

Edward, în vârstă de 43 de ani, şi Sophie Rhys-Jones s-au căsătorit în iunie 1999.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici