Regina Elizabeth a II-a, votată drept cel mai modern erou

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a fost votată drept cel mai modern erou în cadrul unui sondaj realizat de postul german de televiziune DMAX, reuşind să surclaseze vedete precum David Beckham şi Bill Gates.

3 afișări
Imaginea articolului Regina Elizabeth a II-a, votată drept cel mai modern erou

Regina Elizabeth a II-a, votată drept cel mai modern erou

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 81 de ani, i-a întrecut, în ceea ce priveşte preferinţele participanţilor la sondajul postului DMAX, pe fotbalistul David Beckham, co-fondatorul Microsoft Bill Gates şi prezentatorul Jeremy Clarkson, informează femalefirst.co.uk.

"Regina ocupă primul loc, deoarece una din calităţile pe care un erou trebuie să le aibă este să ştie să supravieţuiască. Şi ea a făcut acest lucru nu numai pentru că a ajuns la o vârstă atât de înaintată, trecând prin atâtea crize ale monarhiei britanice. Ea a supravieţuit pentru că a fost ea însăşi. Regina are o latură excentrică, şi este acceptată pentru asta", a spus psihoterapeutul Derek Draper.

Între timp, agenţii de pază ai familiei regale se plâng de faptul că îşi pierd timpul având grijă de membrii mai tineri, printre care fiicele prinţului Andrew, Beatrice şi Eugenie.

Familia regală britanică va aloca anul acesta pentru protecţia membrilor ei 30 de milioane de lire, bani proveniţi de la contribuabili, dintre care 250.000 de lire sunt folosiţi pentru securitatea prinţesei Beatrice, în vârstă de 19 ani.

"Cerem respectuos familiei regale să accepte o reducere a bugetului destinat protecţiei. Agenţii cred că asigurarea pazei membrilor familiei regale în momentele în care aceştia îşi exercită îndatoririle publice este un lucru normal. Ceea ce îi deranjează este să aibă grijă de membrii tineri când aceştia se distrează în cluburi până la ore târzii din noapte", a precizat pentru Daily Mirror un membru al Royal Protection Squad (Brigada de protecţie regală).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici